ROOM

for Beauty

Behandelingen // Anti-Aging

Ouder worden we allemaal. Maar de ene vrouw of man ziet er langer goed uit dan de ander. Een deel heeft te maken met erfelijke eigenschappen maar een groot deel kan je ook zelf beïnvloeden.

Bij ouder worden denk je al snel aan rimpels, maar dat is niet het enige en belangrijkste waardoor je er ouder uit gaat zien. Met de jaren wordt je huid slapper en dunner en de elasticiteit gaat er uit. Het vetpercentage neemt af wat zorgt voor het invallen van het gezicht. Het pigment verdeelt zich ongelijk in de huid waardoor vlekjes ontstaan. De huid van je oogleden verslapt ook zodat deze wat op je ogen gaat hangen. Wimpers en wenkbrauwen worden dunner en verliezen hun kleur. Je lippen worden dunner. Je gezichtslijnen worden scherper....

Hoe zie ik er zo lang mogelijk goed uit en wat kan ik doen om rimpels en ouder worden van de huid tegen te houden ? DE vraag van de eeuw.

Waarom kiest u voor ROOM for Beauty als uw huidcoach?

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verwijderen van wallen, lifting van het gezicht, grove poriën, grauwe huid en rokershuid sterk verbeteren en een algemene frissere uitstraling krijgen.

ROOM for Beauty heeft steeds een oplossing.

ROOM for Beauty is expert op het gebied van Biologische huidverbetering (peelings en of naaldloze mesotherapie)

Hebt u het niet zo begrepen op behandelingen ? Dan kan de juiste make-up ook wonderen doen. (zie make-up)

Wij werken met een geheel van producten en behandelingen die de huid op natuurlijke wijze verbeteren, zonder iets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen te veranderen. U blijft uzelf, maar dan jonger!

De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering.

Een ‘natural make over’ op basis van uw persoonlijke wensen. Nadat u uitgebreid, samen met Anne, uw wensen heeft besproken in de gratis intake, volgt een persoonlijk, eerlijk advies.